Valmennuspaketit

Hyvinvointivalmennus 60 min 65€ (sis alv 24%) joko etänä tai Hyvinkäällä 

ajanvaraus 

Haluat muuttaa jotain elämässäsi, ehkä laihtua tai nukkua paremmin. Tarvitset hieman potkua päästäsesi alkuun. Tämä valmennuspaketti on juuri sinulle


Kohti uuden elämän alkua (2 tapaamista 2viikon - 1kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Loppuseuranta ja jatkosuunnitelma 60 min 150 €


Onnistujaksi valmennus on elämänhallintaa. Miten pääset eteenpäin kun tuntuu että joku muu vetelee naruista tai ajelehdit kuin lastu aallokossa? Tuntuuko että jahtaat jonkun muun unelmia? Elämäsi täyttyy ajatuksista mitä kuuluisi tehdä missäkin iässä ja mitä kunnon vastuulliset kansaaiset eivät ainakaan tee. Unohdetaan moiset ajatukset ja aletaan tehdä sitä mitä itse haluaa. Opit löytämään asioita joita oikeasti haluat. Ja sen että on ihan ok halua muuta kuin ystävät, vanhemmat, sukulaiset ja naapurit. On ihan yhtä oikein haluta perhe ja omakotitalo, kuin haluta reppureissata ympäri Etelä-Amerikkaa. On ihan ok haluta molemmat. Ja saavuttaa molemmat.

Etsitään yhdessä se mitä juuri sinä haluat, mitä siihen vaaditaan ja mistä olet valmis luopumaan. Tarvitsetko rahaa unelmasi toteuttamiseen? Mistä pystyisit säästämään? Mitä olet valmis muuttamaan nykyisessä elämässä? Kun haluaa jotain uutta jonkun on muututtava. Jos tekee aina niinkuin ennenkin, niin lopputulos on sama kuin ennekin.

Tärkeintä on löytää se mitä itse haluaa. Kaikkien ei tarvitse olla hoikkia, urheilullisia, rikkaita uraohjuksia. Jos haluat elää hippielämää himalayalla niin se on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat suurperheen ja muuttaa maalle hoitamaan kanoja se on loistavaa juuri sinulle. Onnistuja ei ole se joka täyttää ulkoa annetut raamit vaan se joka tekee elämästään omannäköistään. Ja muista aina on ok vaihtaa mielipidettä ja elämänsä suuntaa.

Elämänmuutos todeksi (5 tapaamista 2 viikon – 2 kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

Viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Väliaika tarkastus 3x 60 min

uudet tavoitteet

Loppuseuranta 60 min 350 €

Lisävalmennukset paketteihin 60min 60€  


Tavoitteet todeksi valmennuksessa laitetaan unelmat toteen. Kun tiedät mitä haluat, tai sinulla on jonkinlainen aavistus mitä haluaisit, niin täälä kurssilla rakennamme polun sateenkaaren päähän. Etsimme oikeat askeleet välitavoitteisiin ja The Unelmaan. Tavoite voi olla suuri tai pieni. Voit haluta juosta kymmenen kilometriä tai päästä opiskelemaan haavealaasi tai löytää unelmien työpaikan tai perustaa maanlaajuisen yrityksen tai muuttaa maalle. Mikään unelma ei ole liian pieni tai liian suuri. Pääasia että se on juuri sinun unelmasi.

Tavoitteet todeksi (3 tapaamista 2 viikon – 1kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

Viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Väliaika tarkastus 60 min

uudet tavoitteet

Loppuseuranta 60 min 200 €

Lisävalmennukset paketteihin 60min 60€   Ilmoittaudu valmennukseen

Tilaa uutiskirje!