Onnistu Elämässä

21.07.2022

OnnistujaKSI kurssi on enemmän elämänhallintaa. Miten pääset eteenpäin kun tuntuu että joku muu vetelee naruista tai ajelehdit kuin lastu aallokossa? Tuntuuko että jahtaat jonkun muun unelmia? Elämäsi täyttyy ajatuksista mitä kuuluisi tehdä missäkin iässä ja mitä kunnon vastuulliset kansaaiset eivät ainakaan tee. Unohdetaan moiset ajatukset ja aletaan tehdä sitä mitä itse haluaa. Kurssilla opit löytämään asioita joita oikeasti haluat. Ja sen että on ihan ok haluat muuta kuin ystävät, vanhemmat, sukulaiset ja naapurit. On ihan yhtä oikein haluta perhe ja omakotitalo, kuin haluta reppureissata ympäri Etelä-Amerikkaa. On ihan ok haluta molemmat. Ja saavuttaa molemmat.

Etsitään yhdessä se mitä juuri sinä haluat, mitä siihen vaaditaan ja mistä olet valmis luopumaan. Tarvitsetko rahaa unelmasi toteuttamiseen? Mistä pystyisit säästämään? Mitä olet valmis muuttamaan nykyisessä elämässä? Kun haluaa jotain uutta jonkun on muututtava. Jos tekee aina niinkuin ennenkin, niin lopputulos on sama kuin ennekin.

Tärkeintä on löytää se mitä itse haluaa. Kaikkien ei tarvitse olla hoikkia, urheilullisia, rikkaita uraohjuksia. Jos haluat elää hippielämää himalayalla niin se on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat suurperheen ja muuttaa maalle hoitamaan kanoja se on loistavaa juuri sinulle. Onnistuja ei ole se joka täyttää ulkoa annetut raamit vaan se joka tekee elämästään omannäköistään. Ja muista aina on ok vaihtaa mielipidettä ja elämänsä suuntaa.

Milloin: 21. heinäkuuta 2022