Hyvinvointia valmentamassa

21.02.2023

Minulla oli hieno ajatus tehdä muodikkaita verkkokursseja auttamaan ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Joku kurssien tekemisessä on tökkinyt ja olen pohtinut asiaa monelta kantilta, kunnes keksin miksi tökkii: Haluan olla ihmisten kanssa tekemisissä, haluan auttaa ihmistä niin että olen läsnä. Niinpä kurssien sijaan aion panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointivalmennukseen, yksi henkilö kerrallaan. Tämä tuntuu paljo enemmän omalta tavalta kuin verkkokurssit, joissa en tiedä ketä autan.

Valmistuin juuri hyvinvointivalmentajaksi tai jos haluaa käyttää hienosti englantia, niin wellbeing coach. Sain tarkenusta omaan tekemiseen ja uusia työkaluja kartoittamaan, mikä olikaan ongelmana ja miten sen voisi ratkaista.

Hyvinvointivalmentaja auttaa elämän tavoitteissa, stressinhallinassa, ravitsemusen ja liikunnan tasapainottamisessa, unen laadun parantamisessa ja vaikka ystävän etsinnässä tai talouden hallinnassa. Jos haluat muuttaa jotain elämässäsi, niin autan etsimään ratkaisun ja rakennamme yhdessä polun jota pitkin pääset tavoitteeseesi. Ei hätää, jos sinusta tuntuu, että haluaisit muutosta elämään, muttet oikein tiedä mitä se olisi. Autan myöskin etsimään unelmasi ja saavuttamaan sen. Tärkeintä muutoksessa ja tavoitteessa on, että se on sinun omasi. Ei ulkopuolelta määritelty. Sellainen mitä sinä haluat itse, oman hyvinvointisi vuoksi. Hyvä tavoite on, että haluat liikkua enemmän ja laihtua, koska haluaa kohentaa kuntoa että jaksat lähteä lappiin vaellukselle katsomaan poroja. Huono tavoite on opiskella ammatti johon ei halua, vain että perhe voisi olla ylpeä ja kaverit kateellisia.

Hyvinvointivalmennuksessa kaivamme esiin mitä juuri sinä haluat ja mite sinusta tulee onnellinen. Löydämme tavoitteen ja jaamme sen välitavoitteisiin. Yhdessä laitamme askelmerkit kohdalleen. Kuljen mukana tsemppaamassa polullasi aina kun sitä tarvitset.

Hyvinvointivalmennus hinnasto

Hyvinvointivalmennus joko lähi- tai etätapaamisena

hinnat sis alv 24%

Tarjous 7.3. mennessä varatut valmennukset 35€ / 60 min ja paketteihn voi kysyä tarjouksen

Ajanvaraus joko puh 0405585670, kati@onnistujaksi.fi, YV tai vello.fi/hierontastudiokativaljakka/

Hyvinvointivalmennus 60 min (sis suunnitelman ja ohjeet) 65€

Paketit

Kohti uuden elämän alkua (2 tapaamista 2viikon - 1kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Loppuseuranta ja jatkosuunnitelma 60 min 150 €

Tavoitteet todeksi (3 tapaamista 2 viikon - 1kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

Viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Väliaika tarkastus 60 min

uudet tavoitteet

Loppuseuranta 60 min 200 €

Elämänmuutos todeksi (5 tapaamista 2 viikon - 2 kk välein)

alkukartoitus 60 min

toimintasuunnitelma

Viikottaiset viestit tai puhelu 15-30 min

Väliaika tarkastus 3x 60 min

uudet tavoitteet

Loppuseuranta 60 min 350 €

Lisävalmennukset paketteihin 60min 60€