Kurssien aikataulu

Yrittäjäksi kurssilla opit ajattelemaan yrittäjämäisesti. Teet itse tavoitteet ja mietit miten pääset niihin. Opit ottamaan vastuun tekemisistäsi ja huomaat kuinka paljon vapaampi oletkaan. Sinä pärjäät kyllä.

Jokainen meistä tarvitsee toisia ihmisiä, kenenkään ei ole hyvä olla vain yksin. Huomaat kuitenkin että voit tehdä itseäsi ja yritystoimintaasi koskevat päätökset itse. Jos yrityksessäsi on useampia osakkaita, niin silloin toimitte tietenkin yhdessä.

Kurssin lopuksi saat käytännön neuvot yrityksn starttaamiseen ja markkinointiin


Yrittäjäksi kurssi aukeaa keskiviikkona 01.01.2023

ilmoittaudu tästä

Hinta 75 € (sis alv 24%)

Onnistujaksi kurssi on enemmän elämänhallintaa. Miten pääset eteenpäin kun tuntuu että joku muu vetelee naruista tai ajelehdit kuin lastu aallokossa? Tuntuuko että jahtaat jonkun muun unelmia? Elämäsi täyttyy ajatuksista mitä kuuluisi tehdä missäkin iässä ja mitä kunnon vastuulliset kansaaiset eivät ainakaan tee. Unohdetaan moiset ajatukset ja aletaan tehdä sitä mitä itse haluaa. Kurssilla opit löytämään asioita joita oikeasti haluat. Ja sen että on ihan ok haluat muuta kuin ystävät, vanhemmat, sukulaiset ja naapurit. On ihan yhtä oikein haluta perhe ja omakotitalo, kuin haluta reppureissata ympäri Etelä-Amerikkaa. On ihan ok haluta molemmat. Ja saavuttaa molemmat.

Etsitään yhdessä se mitä juuri sinä haluat, mitä siihen vaaditaan ja mistä olet valmis luopumaan. Tarvitsetko rahaa unelmasi toteuttamiseen? Mistä pystyisit säästämään? Mitä olet valmis muuttamaan nykyisessä elämässä? Kun haluaa jotain uutta jonkun on muututtava. Jos tekee aina niinkuin ennenkin, niin lopputulos on sama kuin ennekin.

Tärkeintä on löytää se mitä itse haluaa. Kaikkien ei tarvitse olla hoikkia, urheilullisia, rikkaita uraohjuksia. Jos haluat elää hippielämää himalayalla niin se on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat suurperheen ja muuttaa maalle hoitamaan kanoja se on loistavaa juuri sinulle. Onnistuja ei ole se joka täyttää ulkoa annetut raamit vaan se joka tekee elämästään omannäköistään. Ja muista aina on ok vaihtaa mielipidettä ja elämänsä suuntaa.

Onnistujaksi kurssi starttaa alkuvuodesta 2023.

Tavoitteet todeksi kurssilla laitetaan unelmat toteen. Kun tiedät mitä haluat, tai sinulla on jonkinlainen aavistus mitä haluaisit, niin täälä kurssilla rakennamme polun sateenkaaren päähän. Etsimme oikeat askeleet välitavoitteisiin ja The Unelmaan. Tavoite voi olla suuri tai pieni. Voit haluta juosta kymmenen kilometriä tai päästä opiskelemaan haavealaasi tai löytää unelmien työpaikan tai perustaa maanlaajuisen yrityksen tai muuttaa maalle. Mikään unelma ei ole liian pieni tai liian suuri. Pääasia että se on juuri sinun unelmasi.

Tavoitteet todeksi kurssi alkaa helmikuussa 2023

Ilmoittaudu kurssille

Paikkasi kurssille varmistetaan maksun jälkeen. Saat maksuohjeet sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje!